27.1.07

Relleu al capdavant de les
JERC Comarques Gironines

Eduard(Nou Portaveu) i David Pujol (ex-Portaveu)

Avui una part dels militants de les JERC de Comarques Gironines hem participat al Congrés Regional celebrat a Vidreres. Un any després del últim Congrés, ara ja fa més d’un any a Figueres, aquest cop el congrés a servit per renovar càrrecs dins l’executiva Regional.

El principal canvi ha estat el canvi de portaveu regional, tot hi que també s’ha canviat la Secretaria de Medi Ambient i la Secretaria de Universitats i Instituts.

David Pujol, ex-portaveu Regional, va dimitir ara fa poc més d’un mes, on per motius personals va voler deixar la magnífica tasca que ha estat realitzant per a tots nosaltres, i per les JERC de Comarques Gironines. Ell era el típic que sempre, truquessis quan truquessis sempre t’agafava el telèfon i sempre que necessitaves la seva ajuda, mai et donava un NO per resposta. En David, va ser un dels artífex de tornar a posar en funcionament les JERC de Comarques. I ha estat després de gairebé tres anys que ha decidit deixar el càrrec. Amb en David, les JERC de Comarques, s’ha fet un lloc dins l’estructura Nacional, on l’increment de la militància i de Seccions Locals, ha portat a les JERC de Comarques a ser la tercera Regional en nombre de militants dels Països Catalans.

Jo en David, el vaig conèixer un dia de Juliol a la Casa del Poble de Blanes, on un grup de joves començàvem una nova aventura amb la intenció de poder defensar, i lluitar per la llibertat dels Països Catalans, des de Blanes. A partir d’aquí vaig anar coneixent més en David, en les llargues i interminables reunions, després va venir les interminables executives, però també ens hem anat coneixen com a persones i com amics, perquè si una cosa hi ha a les JERC de Comarques, a part del nostre humil treball dins les nostres possibilitats, també hi ha totes aquelles grans nits de Barraques, aquells ESLICS, aquelles festes tant diferents que té les JERC. I tal com he dit avui, aprofitar des d’aqui fer-li el meu petit homenatge per la gran feina que ha estat fent, i tots els sacrificis que l’hi ha suposat, des d’aquí David, també et vull donar les gràcies per tot el que has fet, ja sigui pel funcionament de Blanes, de les Comarques, i la teva incansable lluita per la llibertat dels Països Catalans

Eduard, Nou Portaveu Regional


I desprès d’aquesta cura d’humilitat i sentiments, dir-vos que el relleu l’ha agafat l’Eduard Adrobau, portaveu de Vidreres, i fins el dia d’avui Secretari de Medi Ambient. Per altra banda, han entrat noves companyes a l’Executiva de Comarques. Pel que fa a la Secretaria de Medi Ambient, ha entrat la Maria Puig de Palamós. Per altra banda a la Secretaria de Universitats i Instituts, ha entrat l’Anna e Bescanó. També ha entrat a l’executiva, i amb una Secretaria de nova creació, la diputada de les JERC al Congrés dels Diputats, Laia Cañigueral.

Així dons la composició de la nova Executiva Regional queda de la següent manera:

Portaveu: Eduard Adrobau (Vidreres)
Secretari d’Organització: Marc Mayor (Guíxols)
Secretari de Economia i finances: Quim Ayats (Girona)
Secretari de Formació: Carles Bengarel (Guíxols)
Secretari de Imatge i Comunicació: Esteve Blanch (Banyoles)
Secretària de la Dona: Elisenda Cruells (Arbúcies)
Secretària de Universitats i Instituts: Anna (Bescanó)
Secretària de Relacions Parlamentaries: Laia Cañigueral (Cassà de la Selva)
Secretària de Medi Ambient: Maria Puig (Palamós)
Secretari d’Activisme: Francesc Bruges (Figueres)
Secretari de Política Municipal: Marc Puig (Blanes)

Així dons amb aquesta organització comencem aquesta nova etapa amb l’esperit de millorar tot el treball que s’ha fet amb en David Pujol al capdavant

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats al David i al seu equip per la feina feta! Felicitats a l'Eduard i el seu equip per l'elecció! i BONA FEINA a tothom!!

Les JERC Comarques Gironines han esdevingut un dels referents que actualment té les JERC. Heu de seguir en la mateixa línia, sense afluixar. El país necessita de gent com vosaltres!

Avancem cap a la independència i el socialisme dels Països Catalans!!

Miquel Salip ha dit...

Felicitats a les JERC de Comarques Gironines per aquests darrers anys de feina amb en David al capdavant i molta sort i molts ànims a l'Eduard, que de ben segur que continuarà treballant amb tanta empenta com s'ha fet fins ara.

Una abraçada!

Anònim ha dit...

Quin fàstic que feu les JERC, jugant a política quan ho tens tot pastat...
El dia en que us truquin a casa a les 6 del matí i NO sigui el repartidor de la llet, potser entendreu, per fi, en quina merda de joc pseudodemocràtic jugueu.