4.2.07

ERC de Blanes escull Joan Puig com a candidat a l'Alcaldia de Blanes per les eleccions del proper Maig del 2007

Aquest Diumenge al matí, s’ha celebrat l’Assemblea d’ERC de Blanes per decidir el cap de llista a les properes eleccions municipals. Per quart cop consecutiu, s’ha decidit proclamar Joan Puig i Cordón com a candidat a l’Alcaldia per part d’Esquerra Republicana de Catalunya. El candidat ha rebut el suport de 33 vots favorables i 1 vot Nul.

Per altra banda també s’ha aprovat la comissió electoral d’ERC Blanes, i que estarà formada per el mateix candidat, la Conxita Boldú, l’Assumpta Pla, la Quima Estrada i jo mateix.

La campanya es presenta força dura, “vaja” com totes, i amb l’aspiració d’augmentar la representació actual( 2 regidors) per continuar sent la força decisiva del poble de Blanes. ERC es presenta com alternativa al govern bipolar que ha existit a Blanes, on sempre s’ha anat intercalant governs de CIU i del PSC.

Aquest any ERC es presenta amb un projecte sòlid, innovador, jove i renovable, on el termini d’execució no és limita, com fins ara al termini d’una legislatura, sinó que ERC Blanes vol començar amb un projecte a mitjà termini, i que vagi més enllà de dues legislatures.

Us deixo amb el vídeo, de l’assemblea d’ERC que s’ha celebrat avui al migdia.

1 comentari:

Un català perdut a Anglaterra ha dit...

Salut,

gràcies per la visita. veig aquest post i l'anterior, i ....

ja trobaràs el temps.

jaume