30.10.07

Confusions i ressentiments.

Ara ja fa més d’un any, i quan es va trencar el tripartit a Blanes, la primera reacció, crec jo equivocada, per la gent que es va quedar en el govern Municipal, en aquell moment, PSC i EuiA, va ser la de anar a per la Casa del Poble,, com ha acte de venjança política cap a ERC.

Avui, i amb unes declaracions de la gent del PDB, i just l’endemà, de que s’aproves en el Ple, una moció, on la majoria del plenari, va votar a favor de rescindir el contracte amb en David Meca, el PDB torna a la carga, amb les amenaces de que si es queden al Govern Municipal, trauran la Casa del Poble, del seu espai, que tant sols el franquisme va treure de les seves pròpies mans.

Ho tornarem a dir, i no ens cansarem, però la gent de la Casa del Poble, esta formada per diferents persones, no només de l’àmbit i la proximitat d’Esquerra Republicana de Catalunya, i per tant, una actuació contra la Casa del Poble, no és una actuació contra aquest grup polític, sinó que és una actuació, contra a tots aquells socis i sòcies de la Casa del Poble, i contra totes aquelles entitats que actualment fan ús d’una o altre instal·lació que actualment té en propietat la Casa del Poble, o per altre que te la cessió de l’ús de la mateixa, un ús totalment, que a diferència d’altres espais de Blanes, és un ús gratuït.

Alguns direu, ja us està bè per haver fotut els del PDB al Govern, però que havíem de fer si en el seu moment, el PSC també va fer el mateix? Per tant i per avançar-me als comentaris, trobeu una millor excusa si us plau.

El que si que és trist, i fa més pena que glòria, i que deixa molt de desitjar de la classe política municipal, és que per uns assumptes polítics, es posi en perill, a una entitat cívica, social i democràtica, que ha lluitat durant més de 100 anys per uns ideals i creences, i que ha petit l’expropiació de tot el seu patrimoni per part d’un règim feixista. Desprès ens queixem, que la gent no s’anima a anar a votar, que la gent passa de la política, però és que més fàcil no els hi podem deixar, quan la classe política del nostre poble, no tota, sinó que tant sols una part, tot s’ha de dir, és dedica a fer polítiques de república bananera, i de pati de col·legi.

I ja per acabar, i els hi diem a la gent del PDB, que ha estat el Grup Municipal, i l’assemblea local de ERC Blanes, qui des de un bon principi, va dir que no, torno a repetir, VA SER L’ASSAMBLEA LOCAL DE BLANES(i no l’afany de protagonisme del Sr.Puig, tal i com s’ha dit a la tv local) QUI VA DECIDIR DES DE UN PRIMER MOMENT, TOT JUST DESPRÈS DE VEURE EL CONTRACTE, I DE VEURE COM NO S’HAVIA CONVOCAT EL CONSELL D’ESPORTS, QUI VA DECIDIR DIR NO AL CONTRACTE DEL MECA.

La secció local d’ERC Blanes, va prendre aquesta decisió per els raonaments descrits anteriorment, i no com s’ha dit, amb la intenció de desestabilitzar el govern. Perquè si fos així, si haguéssim volgut desastabilitzar el govern, no s’haguessin tirat endavant, projectes tant importants, com la creació d’habitatges de lloguer per a joves, per així poder facilitar la seva emancipació, que també es va aprovar en el Ple Municipal.
Per tant, i per dignitat política, i com a polítics que són, tant uns com els altres, no deixin que la bona actuació del Govern fins ara, quedi diluïda, per el contracte d’un personatge, que ara per ara, és de tot menys esportista, i per tant, dediquin-se al que toca, i no a embolicar, a altres entitats, com ja van fer polítics passats, tant sols per un sentiment de confusió ressentiment i venjança, ja que la política no és res d’això, la política ha de servir per treballar per el poble, i com a poble, i per tant, si sou tant simples de fer de les engrunes del Govern, la lluita capdal d’aquest mateix, no anem pas bé, perquè acabarem perdent, tot allò de bò que s’ha fet des del passat juny

1 comentari:

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Corroboro tot el que diu en Marc.
Salutacions i independència.