22.3.07

Eleccions Municipals: Pas previ a la Sociovergència a Blanes i presentació de la WEB de Campanya(mullatperblanes.cat)


Avui aquesta tarda hem presentat la web electoral i totes les properes activitats que es faran al llarg dels propers dies. La web, i en general aquesta pre-campanya la varem iniciar ara fa dues setmanes, on varem començar a promocionar la web perquè la gent ens digués la seva, ens envies les propostes, el que necessita Blanes, en definitiva que la gent també participes alhora de realitzar el programa electoral i les propostes concretes d’Esquerra Republicana de Blanes.


Aquesta és la intenció, fer participar a la gent, recollir les propostes, sovint són propostes del dia a dia, però molt necessàries per una millor convivència dels ciutadans, aquesta intenció segueix viva, la web pretén ser una web interactiva, on la gent segueixi dient la seva. Una web on penjarem vídeos explicant les nostres propostes, els nostres candidats, les persones que formen el projecte de l’Esquerra Blanenca.

Dic l’Esquerra Blanenca, ja que pel que podem veure en les ultimes incorporacions als dos partits grans de la població, CiU i PSC, presentaran unes llistes amb un cacau ideològic notable, on es barrejaran gent que ha estat al PSC i que ara estarà a CiU, i gent de CiU que ara estarà al PSC, en definitiva un intercanvi de samarretes notable, i que a la vegada fa créixer unes complicitats notables entre els dos partits grans de Blanes, fet que si li sumem l’actitud del PSC contra ERC, on l’alcalde del PSC va arribar a dir que no pactaria amb ERC mentre en Joan Puig estigues al capdavant, fan pensar cada cop més amb una futura Sociovergència, fruit del fet de que PSC i EUiA no sumaran, i CiU i ERC tampoc.

Aquest possible escenari ens portaria a una situació difícil pel poble de Blanes, on s’ha vist com ni CiU ni el PSC, han estat capaços de fer una política adequada per Blanes. Això o comprovem amb el fet Urbanístic. Amb CiU al capdavant de Urbanisme, va portar al poble de Blanes a una situació de ciutat dormitori, on no existien els límits per la construcció. Pel que fa el PSC, i des de que va fer fora ERC del Govern, la gestió urbanística ha estat completament nefasta. Ha paralitzat el Pla Urbanístic, que el regidor d’ERC havia deixat gairebé enllestit, ha donat llum verda al trinxa-me’n d’edificis històrics del casc antic de Blanes, com és el cas de el Celler, o el bolet que s’està construint al costat del col·legi de les monges.

Aquesta és una de les conseqüències de la Sociovergència, des del trinxa-me’n urbanístic de Blanes, fins a projectes faraònics, des de l’illa de Blanes, fins al Parc del Mar. Projectes faraònics que només acaben sent Fum, Fum i Fum, com deia la cançó.
Ens hem de deixar d’una vegada per totes de projectes il·lusionistes, i hem de transformar l’Illa de Blanes o el Parc del Mar, en un espai per Blanes, i fer la ILLA PER BLANES. Un lloc dedicat a la gent de Blanes, un lloc amb un hotel d’entitats, amb un espai polivalent, amb un aparcament, un parc... en definitiva tocar de peus a terra

Per això ni CiU ni PSC poden seguir al capdavant de l’Ajuntament, perquè d’aquesta forma seguirem embarrancats a un Blanes com el d’ara, fa falta el canvi i aquest no és ni la Sociovergència, ni CiU ni el PSC, el canvi és un altre.