13.1.09

Contra la demagògia barata d’uns, demanem coherència

El passat dissabte 10 de Gener, el Grup Municipal Socialista de Blanes, va denunciar la suposada “falta de transparència i la deplorable gestió econòmica» del govern de CiU, PDB i PP.

Crec que l’exercici de la coherència i transparència ha de ser una realitat a totes i cadascuna de les administracions publiques del nostre país, el que no crec oportú, i no creiem des d’Esquerra, i a la vegada ho trobem una irresponsabilitat, que el Partit Socialista realitzi un estudi sobre els comptes municipals, sense tenir en mà tota la informació disponible de que disposa l’Ajuntament de Blanes, ja que aquesta falta d’informació crearia una situació de desinformació i engany envers la ciutadania de Blanes.

En moments com els actuals, on la crisi econòmica està afectant a totes les economies del país, des de les públiques fins a les privades, incloent l’economia familiar de tots els ciutadans i ciutadanes, des d’Esquerra de Blanes creiem que hem d’exigir al Govern de l’Ajuntament de Blanes, que engegui una Auditoria interna de comptes de l’Ajuntament de Blanes que englobi el període de temps des del 2003 fins el 2008.

Des d’Esquerra creiem que aquesta seria la millor forma per rendir comptes amb la ciutadania blanenca i donar explicacions sobre diferents temes, com podria ser a desviació desmesurada del pressupost de la ciutat esportiva ( més d’un 25%) o bè aclarir com s’ha produït el deute milionari que té l’Ajuntament de Blanes amb l’empresa de recollida de deixalles

Per altre banda, creiem que aquesta és la forma més acurada per tal d’evitar discursos demagògics que puguin realitzar les diferents formacions polítiques de la Vila de Blanes en un futur, i per tant aquesta és la millor forma per posar fil a l’agulla a tots els rumors que poden sorgir sobre aquest tema.

més info a: www.esquerra.cat/blanes

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Se te ha olvidado que el gobierno del ayuntamiento de Blanes no es tripartito sino ciatripartito,a saber : CiU,PdB,PP y el papa.

Marc Puig ha dit...

com és nota l'ignorància d'algunes o alguns

apali salut i disfruta crac

Anònim ha dit...

Y como se nota la caradura vuestra.Disfrutala que te queda poco.En las próximas elecciones ya sereis partido residual en votos y testimonial en Blanes.Cuesta abajo no hay quien os pare chavalin.

Anònim ha dit...

"ja que aquesta falta d’informació crearia una situació de desinformació"

Ves, no ho hagués dit mai que la falta d'informació podia generar desinformació!! Sort en tenim de tu que ens...informes i així estem... informats, no? Quin discurs més elaborat...és ben cert allò de què "els testos retiren a les olles"...Això si en català, però sobretot cobrant eh reietó!!!!