1.9.07

II Diada per l'autodeterminació dels Pobles
Blanes, 8 de setembre 2007


Ahir per fi, i desprès d’un mes d’agost preparant treballant i pensant sobre com i que fèiem, ja hem tancat la programació de la II Diada per l’autodeterminació dels Pobles.

Aquesta particular festa va néixer el passat any, amb unes expectatives que varem omplir molt satisfactòriament, i ha estat aquest any, que les JERC de Blanes, la Casa del Poble de Blanes, i el Col·lectiu 2014, ens varem decidir a fer alguna cosa molt més gran que la del passat any, i així ho hem fet.

A nivell de programació, amb una oferta molt més gran que la del passat any, a nivell de xerrades i conferències, i seguint la línia del primer any, amb uns protagonistes de la primera línia mediàtica i social en els seus respectius camps, a nivell de protagonistes polítics que ens visitaran, com a novetat vindrà Nafarroa Bai i l’Scotish National Party, juntament amb representants d’ERC i del BNG. I per acabar, a nivell musical, dos grups genials al meu gust, de Blanes, el ja conegut grup Kontra-band, que aprofitarà el concert per gravar-lo de cara a un futur video-clip, i per acabar la festa i des de el País Valencià, un dels grups més importants i coneguts dels Països Catalans, Obrint Pas.

En definitiva tota una diada molt complerta i que promet molt. Aquest any, i també com a novetat, és farà un debat entre les diferents entitats juvenils de partits polítics que tenen representació al Parlament de Catalunya, les JNC, JEV-JIC, les JERC, i per altra banda les JSC i NNGG(pendents de confirmació). Un debat que pretén ser una eina per donar a conèixer les diferents postures sobre aquestes organitzacions i els seus objectius.

Aixì que esteu tots convidats el proper dia 8 de setembre a Blanes. Si voleu consultar tota la programació, entreu a http://www.autodeterminaciodelspobles.cat/

1 comentari:

Maiol Sanaüja i Soler-Rossell ha dit...

Us felicito per la iniciativa que heu tingut i per l'empenta que dueu a sobre ;)!

Una abraçada des de les JERC Arenys de Mar