17.9.07

Fi d'una etapa, en comencen d'altres


Aquest passat cap de setmana, les JERC de les Comarques Gironines hem celebrat la III edició de la ESLIC (Escola de Seccions Locals i Comarcals). Aquest any i en el marc de les jornades de formació, s’ha aprofitat per celebrar el XV Congrés Regional de les Comarques Gironines, on s’ha renovat gran part de l’executiva de les JERC de les Comarques Gironines.

els jubilats de l'executiva: de dreta a esquerra: Txè, en Carles, la Maria, en Quim i jo


Desprès de dos anys d’intens treball a les comarques tocava el canvi, ja sigui per seguir endavant amb el projecte i millorar-ho, com per fer una renovació i donar pas a les noves incorporacions, que han estat moltes de la gent de les comarques.

Dos anys on he participat d’aquesta executiva com a Secretari de Política Municipal, i des de on he intentat incentivar a les diferents seccions locals de les JERC, a participar de les polítiques de joventut, exigint o reclamant millors plans locals de joventut, reclamant noves propostes per la situació dels joves del seu municipi, més aviat següent un punt de suport en temes de politiques municipals per les diferents seccions locals de les JERC.

Part de la nova Executiva


Dos anys on he conegut un munt de gent, i hem passat grans estones junts, ja sigui de treball, d’accions i de festes. Un munt de gent, molts d’ells que sortim de l’executiva, i d’altres que es queden, amb unes ganes immenses de continuar, i sobretot millorar la feina feta fins el moment. Gent com en Quim, la Maria o en Macià, amb un gran discurs i unes idees molt clares de cap on hem d’anar, en Carles, un d’aquells tios incansables, que està a tot arreu sigui pel que sigui, ja sigui pintar, accions o per la festa, en Txè, un gran “manetes” que et soluciona qualsevol problema logístic, o en David, un pencaire de cullons en tots els sentits, que està a tot arreu quan se’l necessita i se’l reclama. Però també els altres que es queden, com la Laia, la diputada de les JERC al Congrés Espanyol, l’Esteve, un malalt de l’ordinador capaç de fer-te campanyes, pàgines web i coses semblant amb un temps rècord, i tambè com no el que seguirà sent el portaveu de les comarques, l’Edu.

una petita part de tots ells


A tots ells gràcies per a tot, a tots ells i a molts d’altres, la gent de les comissions i que ara han agafat les secretaries, com l’Alba, en Guillem o en Pol, i a la gent nova que entra, ja que la feina continua i es tracta de millorar-la, cosa que segur que aconseguiran.

I a partir d’ara que?, direu, dons una nova etapa, a seguir la feina des de Blanes i des de on sigui, perquè la lluita i el treball continua, perquè encara no hem acabat, i obrir una nova etapa amb nous objectius, i sobretot a acabar d’una vegada per totes la carrera. Però una etapa on sempre, estiguem allà on estiguem, tots i cadascun de nosaltres seguirem sent de Comarques Gironines

3 comentaris:

Maiol Sanaüja i Soler-Rossell ha dit...

He fet un article i he parlat de tu. T'enllaço, d'acord?

Una abraçada

Blanes Diari ha dit...

hola marc

Anònim ha dit...

No os asusta pareceros cada dia mas a los fascistas??