13.4.07

Quan el “teu” Alcalde no juga al 100% pel teu poble
NO A LA N-II PEL VILAR I SANT DANIEL

Molts ja sabem com actua el Alcalde de Blanes, el seu discurs, el seu parlar. Un parlar que sovint el fa quedar bé amb uns, però després veus que és tot el contrari.


Ahir a la nit, quan membres de tots els partits a l’oposició i de la Plataforma que ahir varem anar a penjar les pancartes que l’Ajuntament i l’alcalde volien deixar abandonades al Vilar, i les varem col·locar pel centre de Blanes, varem decidir entre tots repartir 5000 fulls l’endemà al mati per Blanes, convidant a la resta de grups que organitzaven la manifestació per aquest diumenge.

I la sorpresa ha estat aquest mati, quan els membres de la Plataforma han ensenyat els papers convocant a la Manifestació a l’alcalde de Blanes. Dic sorpresa pel comentari que ha fet, on s’ha referit i ha demanat explicacions de perquè el PSC sortia com organitzador i convocant de la Manifestació juntament amb l’Ajuntament, la Plataforma i la Obreria. Ha demanat explicacions amb un to que fregava l’amenaça, i gairebé semblava indignat. Haig de recordar que en declaracions a diferents mitjans, l’alcalde havia dit que no feia falta traslladar les pancartes al poble, potser és que té por que la gent sàpiga que es fa una manifestació? Potser no vol que la manifestació sigui un èxit? Potser li interessa quedar bé amb en Nadal i fer passar la N-II pel Vilar i Sant Daniel?

Ara bé lo millor del cas ha estat com l’alcalde dirigint-se a membres de la Plataforma els hi ha dit que tranquils que les pancartes ja estaven penjades al centre del poble. Però quina barra. Quan ell va ser l’únic que va dir que les pancartes s’havien de quedar mortes de fàstic al Vilar, ara va i s’apunta que ell va ser el que les va col·locar al centre de Blanes? Però quina barra, per sort, la ciutadania de Blanes, els Blanencs i les Blanenques som força més intel·ligents.

Sabem que és dificil que la N-II no passi pel Vilar, ho sabem i ho reconeixem, reconeixem que ERC vàrem ser els unics que en tot moment hem defensat que la N-II passes el més aprop de l’actual traçat, i també sabem que l’Ajuntament de Blanes, i en definitiva tots els partits polítics MENYS ERC, vàren votar a favor que la N-II passes pel Vilar, i ara a correcuita, més val tard que mai, CiU, PP i EUiA, han cambiat el vot i estàn en contra de que la N-II passi pel Vilar i Sant Daniel.

Direu et falta el PSC, i jo dic dons si hem falta. No el conto, perqué un grup polític que és queixa indignat a membres de la Plataforma que perqué el seu partit surt convocant una manifestació,( el PSC va votar a favor de convocar la Mani), crec que vol dir unes quantes coses:
1- Que part del PSC vol que la N-II passi pel Vilar i Sant Daniel.
2- Que el PSC va votar favorablament a la Mani perqué s’acosten eleccions, però en el fons se li en fot per on passi.
3- Que tenen por que en Nadal s’emprenyi amb el PSC de Blanes i prefereixen que no surti gaire a la llum la Mani

Cadascú és lliure de votar el que pensa i defensar el que vol per Blanes, ERC ho va fer en el seu moment quedant-se sola defensant que la N-II no passes pel Vilar, mentre la resta si que volien que hi passes. Ara potser Marigó encara vol que passi la N-II pel Vilar, i està en tot el seu dret, i cap problema benvingut sigui, tothom és lliure de decidir el que creu millor. Ara bè si diu que no vol la N-II pel Vilar, que la defensi al 100%, amb tots els recursos, amb tots els mitjans, que per alguna cosa és l’alcalde, i com a Alcalde hauria d’anar a per totes i que el seu objectiu teòric(la Mani) sigui tot un èxit. Perquè si no és així, si l’Alcalde Marigó, jugues a un equip esportiu, no aniria convocat pel partit, perquè com tot, s’ha de valorar l’entrenament, la lluita, el voler el millor per Blanes i que tot el que votes tingui el més èxit possible, i això, amb el tema de la N-II, l’Alcalde de Blanes es trobaria en una situació que l’equip esportiu el voldria traspassar de Club.

Això si el que si que és important és que aquest

Diumenge tot Blanes vagi a l'encreuament del Vilar a manifestar-se
contra la N-II pel Vilar i Sant Daniel