26.8.07

Fi de les vacances blocaires
Desprès d’un petit període de vacances blocaries, tornem a la feina i a continuar escrivint les coses que penso per aquí.

Durant aquestes vacances, vacances no gaire ja que això de estudiar i treballar de vacances en tenen poc, moltes novetats a la xarxa que han anat apareixen, durant l’estiu, espero que no només sigui cosa de matar el temps a les vacances i desprès acabin morint.

En primer lloc destaco i segueixo dia a dia dos bloc d’àmbit de les comarques gironines, el Club Saratoga, on les lectures dels seus “post” fan passar una bona estona, i per altre banda el Girona-Madrid, una espècie de confidencial dedicat a les properes eleccions generals a les Corts de l’Estat Espanyol.

Ja més en àmbit local, moltes noves incorporacions que d’una forma o altre he acabat visitant el seu bloc. Primer de tot destacar la incorporació a la petita blocesfera política de Blanes, de Josep Cabana, militant d’ERC que s’ha afegit a això dels blocs. Per altre banda el que també s’anima a escriure el dia a dia, és el regidor i cap de llista del PDB, Anselmo Ramos, on sembla a ser que va explicant el dia a dia de la regidoria d’esports.
I ja per acabar trobem el bloc d’una blanenca que es fa dir Alquimista, que acaba d’estrenar el seu bloc, Blanes al dia.

Ja des de un àmbit de d’informació dels mitjans de comunicació, destacar el bloc de Radio Blanes, que ens fa el resum de les noticies més destacades de Blanes, i que així crea una bona forma d’informar per a tots aquells que estem fora de Blanes entre setmana. Esperem que ben aviat, fem un salt de qualitat i s’incorpori la opció de poder escoltar la radio en directe per Internet, tal i com recollíem en el nostre programa electoral.

Sembla a ser que això s’anima, i que no només la blocesfera blanenca és limita als blocs d’Esquerra (Joan Puig) i al Sa Palomera, així que benvinguts tots a la Xarxa

2 comentaris:

MC ha dit...

celebro la teva tornada

Un català perdut a Anglaterra ha dit...

Marc, has vist axiò de que cataluna ràdio retransmetrà els partits del madrid? proposo campanya de protesta blocaire. passa-ho