29.10.07

Meca, go back home

Si ara ja fa un mes us escrivia des de Barcelona, fent una crida a que la gent que estem a bcn puguem escoltar d’alguna forma el Ple Municipal de Blanes, avui us escric, des del mateix Ple Municipal. Alguns direu, i que coi i fots al Ple, dons perquè avui, s’ha d’aprovar una moció en contra la contractació de l’artista David Meca, com a imatge (des del meu punt de vista, des-imatge) de Blanes.

foto del Ple Municipal avui a les 9:30


No tant sols he vingut perquè el sr. Meca m’aixequi passions, tot el contrari, crec que és un tema que tant sols fa que perjudicar Blanes, no en el sentit que ens deixaríem la milionada de 200.000€, sinó pel fet, que és un tema que està obstaculitzant altres aspectes que s’estan portant d’una molt bona manera, gràcies a la col·laboració d’ERC des de l’oposició. Propostes com la consolidació i inici de la construcció d’habitatges protegits, que es destinaran al llogues, són una de les moltes propostes que per fi, a Blanes s’estan duent a terme, i que ERC ha estat pionera per tirar-les endavant d’una vegada per totes.

Avui, ens ha arribat, que en el suposat cas que Esquerra votés a favor de la moció que presentarà EUiA de Blanes, això comportaria una sortida del Govern del PDB. Surtin o no, el que si que és cert, que pagar dita xifra a un personatge com el Meca, de tot, menys esportista, personalment no aportarà els beneficis desitjats, tant turístics com esportius pel nostre municipi. Ho he dit altres vegades, una cosa es contractar un personatge com el Ronaldinho, que com a mínim, si que et dona la bona publicitat pel teu municipi, on el nom surt a tot arreu, el tracte és fa en la nostre llengua, i no tant sols en castellà, i per altre banda, surts de forma positiva a tots els mitjans de comunicació, no com el cas d’en Meca, on si hem sortit als mitjans, però més d’una forma despectiva o de “caxondeo” com es va veure a alguns programes de ràdio.

Pasi el que pasi demà, si uns deixen el Govern o no, el fet serà que una vegada més, Esquerra haurà tornat a ser coherent amb els seus principis, i que segueix un cop més posant ordre a totes aquelles actuacions que acaben portant Blanes al joc dels despropòsits, va ser ja en el famós tema del Pinar, de Pinya de Rosa, de la N-II pel Vilar, i avui toca amb el tema Meca.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Una llastima, nosaltres hem intentat fer-vos entendre, però no heu escotat, ni tant sols heu volgut escoltar.

Si Joan vota la moció posarà en dupte la questió REPUBLICANA, ja que el poble, entenguis empresaris turistics i part de la clase política, veren resoldre aprobar el contracte Meca.

Aquesta actitud evidentment no seria coherent en un REPUBLICÀ

Marc Puig ha dit...

Com ja es va dir en el Ple, aqui no es posa enlloc en dubte la capacitat del poble a decidir

des de ERC es va reconeixer, que els empresaris turístics volien en meca, però tambè es va dir que no s'havia consultat a les entitats esportives si ho veien en bons ulls (ja que esports es una part que financiarà aquesta jugada del meca) i per tant entenem que no totes les parts han estat consultades.

Per altre banda, la màxima autoritat, on es concentra la anomenada sobirania nacional, és en el plenari que ha estat constituït, amb els vots dels blanencs i blanenques, i per tant, aquest és l'organ que està per sobre de qualsevol consell ja existent i format per tant sols una petita part, que no vol dir menys important, de la societat cívil.

Per tant, no ens posem a jutjar valors, sense tenir clar certes coses

Anònim ha dit...

Ara oblideu-vos dels 50 punts, nano!

Anònim ha dit...

Sóc un altre anònim que contesta a l'anterior:

No crec que ens hagim d'`oblidar´ de millorar Blanes.

Anònim ha dit...

Casa del Poble go home