28.10.07

On tour


Ultimament, la meva presència a Blanes, i per casa, han estat escasses des de ja fa gairebè un mes i mig, i no per cap fet de desestima envers la visita al meu poble o perquè hagi començat la Uni, ni res per l’estil, sinò perquè com ja molts dels pocs lectors que tinc d’aquest bloc ja d’haveu saber, el proper 10 i 11 de Novembre, les JERC celebrarem el XXI Congrés Nacional, i aquest cap de setmana, els 12 companys de candidatura que ens presentem al Congrés per formar la nova Permanent Nacional de les JERC i jo, hem estat de tour pel principat de Catalunya, on hem anat presentant a gran part de les diferents regionals del Principat, el nostre projecte pels pròxims dos anys de les JERC, juntament amb les funcions que realitzarà cadascuna de les diferents secretaries.

De fet, aquest Tour ja el vàrem començar fa unes setmanes, amb les visites les regionals d’Osona - Ripollès – Lluçanès, de Ponent, i del País Valencià, aquesta última no hi vaig poder anar per temes universitaris.

Aquest tour de presentacions, el vàrem començar el dijous, amb la visita i presentació a les JERC de la Federació de Barcelona, una presentació, i tot s’ha de dir la més nombrosa i que la vam fer ben a prop del pis de BCN, al casal de Gràcia. El divendres, vàrem anar a presentar la candidatura a Badalona, a la Regional del Maresme – Barcelonès Nord, i desprès ja cap a les 10 de la nit arribàvem al local de Comarques Gironines, per presentar la candidatura als companys de casa. D’aquest dia destacar que desprès de tot vam passar una molt bona nit a les barrakes de Girona, que no comentaré, simplement dir k eren barrakes de Girona i amb això ja es diu tot.

a barrakes de girona


L’endemà i un cop llevat allò de les dues del migdia, marxàvem amb en David des de Girona fins a Vilafranca del Penedès, a presentar als companys de la Regional del Penedès – Anoia la candidatura. Ja cap allà les 8 de la tarda arribàvem a la Regional del Baix Llobregat, desprès de perdre’ns durant una bona estona per l’Hospitalet del Llobregat això si.

I per acabar aquest Tour, avui diumenge tota la comitiva hem anat a Sabadell, a presentar la candidatura als companys del Vallès.

Tot s’ha de dir, que ha estat un cap de setmana feixuc, i treballat, però alhora ha estat molt bé poder anar a presentar i a la vegada conèixer molta de la gent de les JERC d’arreu del territori.
Ara tant sols queda una presentació, que és la del proper divendres a Reus per una banda, i durant aquesta setmana, també visitarem amb en David Pujol les diferents poblacions de les Comarques Gironines, per poder presentar a la gent nostre, el projecte dels dos propers anys de la futura permanent nacional de les JERC que ens presentem.

Ara tant sols queda esperar, i amb moltes ganes, el proper cap de setmana del 10 i 11 de Novembre, perquè un cop la militància de les JERC hagi mostrat el seu suport a tots els secretaris nacionals que ens presentem i al portaveu nacional, podem ja a començar a treballar de valent, per poder millorar i avançar com a organització i com a país.