27.11.07

Tots a la MANI del dia 1 : 'Som una Nació i diem PROU"

Un cop més ens toca mobilitzar-nos. La societat catalana, ja porta prou temps patint la mala gestió de les infraestructures dels Països Catalans per part dels diferents Governs de l’Estat Espanyol.


Per aquest motiu, la Plataforma pel dret a decidir, juntament amb moltes entitats civiques i socials dels Països Catalans, i diferents partits polítics, entre ells ERC, s’han adherit a la manifestació que anirà de Pl. Catalunya a l’estació de França el proper dissabte 1 de Desembre a Barcelona

Per això, el grup municipal d’ERC de Blanes, juntament amb les JERC vam realitzar la següent moció que va ser aprovada amb el suport de CiU, EUiA-ICV i ERC, amb l’abstenció del PP i el vot en contra del PSC-PSOE.

Us deixo amb la moció, que entre altres coses, conté que l’ajuntament organitzi autocars Gratuïts des de Blanes cap a Barcelona:


Davant la crida realitzada per la l’organització cívica i social “Plataforma pel dret a decidir”, que rep el suport de més de 700 entitats del nostre país, on s’insta a la societat catalana a sortir al carrer davant la greu situació que esta vivint el nostre país, i contra el desgavell a les infraestructures i xarxes viàries que pateix el Principat de Catalunya.

Des de l’Ajuntament de Blanes, com a màxim òrgan de representació de la ciutadania de Blanes, que a diari, patim, la manca d’inversió en infraestructures per part dels diferents Governs de l’Estat Espanyol, considerem necessari vincular-nos i participar en la manifestació convocada el proper 1 de Desembre sota el lema 'Som una Nació i diem PROU! Tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures” i que tindrà lloc a Barcelona.

Aquesta manifestació, té com objectius prioritaris plantar cara davant la greu damnificació que està patint la ciutadania catalana amb el caos viari; i exigir el traspàs de la xarxa de transports i d’infraestructures a la Generalitat, la publicació de les balances fiscals, i la recaptació i gestió de tots els impostos des de Catalunya

És per aquest motiu, que proposen al Ple de l’Ajuntament de Blanes l’aprovació dels acords següents:

1- Adherir-se a la convocatòria realitzada per la Plataforma pel Dret a Decidir.

2- Fer una crida a la participació de la ciutadania Blanenca a la manifestació del proper dia 1 de Desembre a Barcelona, a traves dels mitjans de comunicació públics, la publicació d’aquesta convocatòria a la pàgina web de l’Ajuntament de Blanes, l’enviament d’un correu electrònic a tots els correus sota el domini “blanes.cat” i “blanes.net” i la col·locació de cartells informatius a les diferents oficines de l’Ajuntament de Blanes

3- Organitzar autocars, segons la demanda, per tal de facilitar a la ciutadania la mobilitat i la participació a la manifestació que tindrà lloc el proper dissabte 1 de Desembre a Barcelona, a partir de les 5 de la tarda amb el recorregut de Plaça Catalunya fins a l’Estació de França

2 comentaris:

Marc Puig ha dit...

l'Ajuntament de Blanes, d'acord amb la moció aprovada en el darrer Ple de data 26/11/07, posa a disposició de totes les blanenques i blanencs i de totes les entitats que desitgin participar-hi, un servei gratuït d'autobusos per anar a la Manifestació del proper dissabte, 1 de desembre, a Barcelona, convocada sota el títol: SOM UNA NACIÓ I DIEM PROU. TENIM EL DRET DE DECIDIR SOBRE LES NOSTRES INFRAESTRUCTURES.



MANIFESTACIÓ PEL DRET A DECIDIR SOBRE LES NOSTRES INFRAESTRUCTURES

DISSABTE, 1 DE DESEMBRE

HORA DE SORTIDA DES DE BLANES: 15:00 HORES

LLOC DE SORTIDA: PLAÇA CATALUNYA DE BLANES

TORNADA: QUAN ACABI LA MANIFESTACIÓ DES DEL PASSEIG DE SANT JOAN DE BARCELONA.

AUTOBÚS GRATUÏT

Anònim ha dit...

D'acrod amb la manca d'infraestructures però ERC dóna suport a ZP a Madrid, és la segona legislatura que ERC forma part de la Generalitat, després de 23 anys de CIU que pacta amb PSOE i PP i no veiem cap avantatge pel pais. L'estatut finalment ha estat coartat per CIU. Recordeu que els republicants no eren nacionalistes, fa només unes décades que sorgeix l'independentisme. Aquesta manifestació promoguda per una plataforma independentista i afí a ERC, era molt plural i no només un acte d'autodeterminació.