10.9.07

Gran èxit a la II diada per l'autodeterminació dels Pobles






Desprès d’un dissabte molt intens i estressant, la II Diada per l’autodeterminació dels pobles, va concloure d’una forma excel·lent. Durant totes les activitats del dia l’assistència de la gent va ser molt fluïda i continua, i la participació a les xerrades va ser molt superior a l’esperada amb gairebé més d’una cinquantena d’assistents.




Pel que fa el concert, algunes llengües han dit que n’eren 5000, altres 1000, i altres 4 gats. Jo no entraré a la guerra típica i tòpica de xifres, però el que si que sé i es pot veure a les fotos, és fins on arribava la gent i tota la part de passeig que ocupava, que no era pas poca, que es van consumir 7 barrils de 30 litres de cervesa, 4 barrils de 50 litres de cervesa també, i moltes més coses.

Per tant la valoració com a organització és senzillament excel·lent, espero que ara vosaltres que vareu ser els que vareu disfrutar de totes les xerrades, els concerts i tot en general dieu la vostra, us deixo amb el vídeo de resum del concert d’obrint pas

1 comentari:

La Veu ha dit...

M´he permés el luxe de tenirte entre els links d´interés de la meva página. Estas convidat tu i els teus visitants a participar el la festa de LA VEU DE BLANES.

laveudeblanes.blogspot.com