17.4.07

Com organitza el PSC de Blanes una Manifestació. La incoherència del PSC i els consells per fer una manifestació i voler que fracassi a la vegada



A continuació quatre consells per si algú de vosaltres un dia convoca una manifestació, és a dir, vota favorablement en un Ple una moció, però tot i això vol que aquesta manifestació no tingui èxit, aquí uns consells, que han servit perquè una manifestació per una causa que va recollir milers de firmes( no recordo el nombre però unes 5.000 o més) només tingués una participació d’un centenar de persones, fruit de que la majoria de gent del poble, ni es va enterar de la Mani que es feia. Així 4 consells per si un dia sou un Ajuntament, i voleu dir que esteu a favor d’una mani, però en realitat voleu que fracassi.

1- Un cop aprovada la moció, fer-se el suec com si el dia 15 d’abril no passes res de res.
2- Limitar-se a anunciar la manifestació amb els mètodes acordats, és a dir posar 4 pancartes
3- Posar les 4 pancartes a el Vilar pel dia del Vilar i desprès deixar-les allà abandonades, ja que és tanta l’afluència massiva de gent que va el Vilar entre setmana.
4- Dir a la Premsa que no fa falta posar les pancartes al centre del Poble, suposo pensant que passa més gent pel Vilar que pel Centre del Poble.
5- Dir també que tranquils que no passa res, que la N-II passa a pocs metres del paratge i que no passarà res. Consulteu al Diari de Girona de l’endemà del dia del Vilar.
6- Un cop els partits de l’oposició, han posat les pancartes al Centre del Poble, tu l’endemà, gairebé t’apropies davant la gent de la Plataforma que has estat tu, o sigui el Govern, que han ordenat penjar les pancartes al Centre, del Poble, i així segueix semblant que estàs a favor de la Mani.
7- No avisar amb tots als mitjans a la població de Blanes, amb anuncis a la tv local i a la radio local
8- No enviar unes cartes informatives a les Entitats de Blanes comunicant l’acord de Ple
9- No publicant a l’Agenda de la pàgina web d’internet que l’Ajuntament amb el suport de tots.
10- No fer un Bus des de el Centre del Poble fins al lloc de la concentració facilitant el transport a la gent.


gent demanant la dimissió de Nadal i Marigó

Aquestes són unes de les moltes formes per fer fracassar una manifestació que la convoques tu mateix. Ara bè té sentit participar a una manifestació i no voler que sigui un èxit? No seria millor haver votat en contra de fer la maniestació i haver deixat els altres anar al 100%?

En tot cas els que vàrem anar a la Mani vam poder veure la gairebè inexistent participació dels partits del govern.


Per això només reconeixer la victoria d’aquells que no volien que la Mani fos un èxit, com el PSC, una victoria amb molt de mèrit, ja que transformar una causa de milers de firmants, amb una mani de 100 persones, té tot el seu mèrit i esforços perquè els blanencs i blanenques no s’enteressin fins ahir dilluns que s’havia organitzat aquestes. Per això reconeixer aquest cop la víctoria dels Nadals Marigó i del PSC i del Govern actual de Blanes en General. Gràcies per donar més facilitats a que la N-II trinxi el nostre paratge. Sincerement Moltes gràcies