13.6.07

Benvinguts al teatre dels polítics


I és que ja s’està finalitzant la legislatura, i les extravagàncies polítiques a Blanes continuen sent les mateixes de l’últim any. Unes reaccions com les de la tossuderia de no voler fer cas a la voluntat democràtica del poble de Blanes tancant l’aparcament d’autocaravanes, els fets de voler fer fora una entitat centenària d’un dels seus espais com la cooperativa la Blandense, optar a favor de que la N-II trinxi el nostre paratge del Vilar, actituds en contra dels que pensem diferent al consell de Joventut, acusacions de enganyar els joves perquè vinguin al nostre partit, i moltes altres coses que s’han convertit en normals per part de l’equip de govern.

En tot cas i desprès de les eleccions, la gent de Blanes ha preferit, és a dir, ha votat que aquestes actituds segueixin a Blanes, tornant a fer guanyador un PSC que vol la N-II pel Vilar, que té aquestes actituds, i nosaltres ho respectem, perquè primer de tot som demòcrates, això si seguim dient sempre la nostre opinió, ja que ens devem als que ens han votat..

Els propers quatre anys ens espera un panorama polític igual o pitjor que aquest últim any, un govern que tal i com estan les coses acabarà sent un govern en minoria del PSC i EUiA. I es que els ciutadans de Blanes heu decidit donar un paper a ERC que gairebé no hi pintem res en el proper ajuntament. Cap dels dos partits grans s’ha interessat a dia d’avui per establir un diàleg de cara la propera legislatura, més i tot, el PSC ja porta dient des de fa mesos als 4 vents que no vol pactar amb ERC.

Tot i això, des de ERC ara és el moment de tornar a començar, i començar per donar la cara per els gairebé 900 Blanencs que ens han votat, perquè seguirem treballant com fins ara, amb el nostre programa per davant, per complir tot allò que hem deixat escrit pels propers 4 anys. Una feina que no serà fàcil si el marc que es veu a vindrà serà el que serà, però que tot i això seguirem batallant per seguir posant ordre, en aquest teatre, un teatre que va començar el 25 de juliol passat, quan el PSC ens va fer fora del govern municipal.

Un teatre que aquesta tarda ha quedat encarà més palès a la vida política del municipi. I es que aquest teatre s’ha fet palès en l’últim ple de la legislatura i que s’ha fet en el teatre municipal de Blanes. El que faltava, tots els polítics al teatre municipal, per fer la penúltima escena d’aquesta legislatura, on per desgràcia la política municipal, de la mà del Sr Marigó ha semblat més una obra teatral que altre cosa.

Una obra teatral que té molts de números per tornar a repetir temporada, i és que el director de l’obra ha tornat a ser escollit amb el major suport pels blanencs.

Tot i això encara queden 3 dies, 3 dies en que poden passar moltes coses, des de que el PP pacti un tripartit amb el PSC i EUiA, que hi hagi una Sociovergència amb EUiA, i ja més llunyà (gairebé impossible) que hi pugui haver-hi el famós pacte a la basca, amb CiU, EUiA, ERC i el PP. Tot i això és difícil que puguem deixar de veure el teatre de la mà del PSC i EUiA dels últims 4 anys, només falta veure si hi haurà algun actor nou que participi en l’obra.

Però passi el que passi seguirem estant allà, i sobretot desitjo a tots, ja que el dissabte tornarem anar al teatre municipal, MOLTA MERDA.