22.1.07

Comencem aquesta nova etapa en un lloc nou. Deixem endarrera el bloc al servidor Blocat, simplement per el fet de que a través de Blogger és tot més fàcil de penjar i modificar les coses, per algú tant incompetent com jo en el tema de l'edició de plantilles i de HTML.

En el cas que vulgueu consultar els post anteriors visiteu:

Moltes gràcies i si pot ser que ho disfruteu

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot això em sembla molt bé, podem compartir o no el postulats d'ERC , però qui us penseu que sou per anar a fer una acte vandàlic? i a sobre tenir els pebrots de penjar-lo a Internet. Tots els que vàreu formar part d'aquest "tancament" hauríeu d'esser processats. I si l'alcalde i l'equip de govern ha comés algun delicte o falta en passar-se pel "forro" la decissió plenària , i això és punible, també se les hauria de veure davant un tribunal.
A Catalunya no volem "borrokas" a veure si us n'adoneu.. ja vàreu fer prou el pallasso encadenats a la COPE amb passamuntanyes, les coses es fan a cara descoberta, i si no no es fan.
Quina serà la propera?? cremar contenidors? autobosos potser? quan no es faci el que voleu.
No intenteu extrapolar Jarrai a Catalunya, això no va amb el nostre poble, deseu els passamuntanyes a l'armari i construiu en comptes de destruir. Si preneu com a exemple altres nacions sense estat com Quebec o Escòcia.... feu-lo al complert..i no només amb el que us interessa...voleu equiparar-vos a ells però no actueu com ells, cada vegada us apropeu més als activistes de la "kale borroka" els defenseu , i compartiu estratègies....
No anem bé nois .....no anem bé

Marc Puig ha dit...

Si utilitzar bosses de escombraries per tapar allò que la majoria democràtica de Blanes ha aprovat, dons serem Kale borrokas, però la llastima és aquesta incultura que alguns aneu dient comparan una cosa molt condemnable com la kaleborroka, amb una protesta pacífica, sense destruïr en cap moment cap tipus de mobiliari. Aqui passen dues coses, o bè no es sap diferenciar, o bè es que hi ha gent que no enten el funcionament de la democràcia del nostre país, on a vegades es perd i a vegades es guanya. Nosaltres en el seu moment vàrem perdre quan tots els paritts de blanes vàren votar fer passar la N-II per el vilar i en conseqüencia destruïr-lo, ho vàrem acceptar, ja que ERC erem els únics que ho vàrem defensar el NO. Ara bè tot i no hi estar d'acord no vàrem impedir que la cosa tirès endavant , tal i com esta fent el govern de Blanes amb el cas de l'aparcament